training Oplossingsgerichte bedrijfsvoering

Oplossingsgericht werken is een uitstekende manier om veranderingen bij een professional, groep of team te realiseren. De training helpt professionals bij het zo optimaal mogelijk leren inzetten van hun talenten.

Afhankelijk van uw wensen kan het gaan over een specifieke vraag of problematiek. De inhoud van deze training is sterk afhankelijk van uw wensen en uw werksituatie. Iedere training is maatwerk en passen we aan op úw wensen en mogelijkheden.

Van DE LIJN mag u niet alleen professionaliteit en creativiteit verwachten maar ook: persoonlijke aandacht, meer dan 30 jaar ervaring en een scherpe visie. De trainingen worden gegeven door Attie Schipper. Zij is oprichter van de LIJN, een door de wol geverfde ondernemer met meer dan 33 jaar ervaring. Daarnaast is zij bevoegd docent en als businesscoach verbonden aan het ROZ en TwenteMove2Social. Zij denkt graag mee over organisatievraagstukken.

DE LIJN wil in haar trainingen u uitdagen om de opgedane kennis en ervaring toe te passen. Doel van de training is niet alleen kennisoverdracht. Er is volop aandacht en ruimte voor interactieve verwerking en het zelf ontdekken van antwoorden
Dit vraagt veel verschillende werkvormen en een actieve houding van de deelnemers. De vorm kan variëren.

Oplossingsgericht werken op de werkvloer

De training kan als individuele training gegeven worden of in groepsverband. Dat kan overdag maar ook op een avond.
Neem contact met ons op voor meer informatie wat in uw specifieke situatie de beste aanpak is.
Dit kan variëren van een korte training tot een uitgebreid implementatietraject.

Het mooie is dat je het geoefende direct op jouw eigen (werk-)situatie kunt betrekken en in de praktijk kunt brengen.

Volg ons