Stappenplan Campagne

Een campagne is het opzetten van een (reclame of communicatie)plan en -actie waarbij meerdere communicatiemiddelen tegelijkertijd worden ingezet. Doel is om meer bezoekers of klanten naar uw bedrijf te genereren. Of om uw product goed in de markt te zetten. Met als hoofddoel om uw boodschap zo goed en duidelijk mogelijk over te brengen. En uiteindelijk uw doelgroep tot actie aan te zetten.
Hoe gaan we te werk?
Vooraf doen we aan research. We onderzoeken uw bedrijf en/of product en verdiepen ons in de doelstellingen die u wil bereiken. Daarna bedenken en ontwikkelen we een campagne die past bij uw bedrijf, uw product en uw doelgroep.
Bij het bedenken van een concept houden we rekening met de identiteit en het imago van uw bedrijf, het product en met de doelgroep die u wilt aanspreken. Om de campagne zo goed mogelijk te laten functioneren stellen we in samenspraak met u vooraf een plan op waarin we aantal stappen uitwerken:
– Bedrijfsanalyse,
– Productanalyse,
– Omschrijving doelgroep,
– Strategie,
– Bereiken van de doelgroep,
– Communicatiemiddelen,
– Budget,
– Actieplan en tijdspad.

Nadat het plan is afgerond en vastgesteld kunnen we de campagne uitrollen.

Wij verzorgen uw campagne zorgvuldig. Van begin tot eind. We bereiden en ontwikkelen de gehele campagne, maken de ontwerpen, regelen uw drukwerk en zorgen voor de verspreiding en eventele PR ondersteuning.

Volg ons