Social media zakelijk

Social media kun je ook zakelijk inzetten

Goede social media voldoen aan de volgende criteria:
•   De vormgeving en de berichten moeten gericht zijn op de doelgroep.
•   Verschillende social media kun je het best zoveel mogelijk aan elkaar koppelen, zodat ze een eenheid vormen.
•   De vormgeving dient zoveel mogelijk in de huisstijl te zijn en met een professionele uitstraling.

 

Je kunt als bedrijf niet meer zonder social media

Door middel van social media kun je rechtstreeks met je doelgroep in contact komen. Gebrek aan tijd en kennis zijn vaak redenen voor bedrijven om niet actief te zijn op social media. Toch biedt het vele voordelen, zoals het ‘vinden’ van nieuwe klanten en kennis opdoen over de concurrent door deze te volgen via social media.

 

Welke social media passen bij uw bedrijf?

Om met de doelgroep te communiceren bieden social media vele mogelijkheden:  persoonlijk, interactief en direct contact. Dat biedt kansen! Het onderhouden en het vergroten van uw aanwezigheid op social media kost echter veel tijd en kennis van deze  media.

We helpen je hier graag bij, zodat je je op je bedrijf en je klanten kunt richten. We zorgen ervoor dat je klanten online bereikt worden en dat de social media er verzorgd en aantrekkelijk uitzien.
Facebook, Twitter en/of LinkedIn, maar ook Pinterest of een YouTubekanaal behoren tot de mogelijkheden.
Samen bekijken we welke social media het meest effectief zijn voor jouw bedrijf. Hierbij werken we nauw samen met de afdeling marketing van je bedrijf, want het aanleveren van content vanuit je bedrijf is belangrijk voor het behalen van succes.

Wil je graag veel zelf doen? Maar denk je het toch niet helemaal alleen aan te kunnen?  Dat kan ook. We ontwerpen de look and feel van de betreffende pagina’s en bereiden ze voor. U krijgt daarna een uitgebreide uitleg en periodiek hulp over het succesvol gebruik van de social media.

 

Volg ons