Reclamebureau DE LIJN Hengelo

Wat wil jouw organisatie of bedrijf communiceren?

DE LIJN brengt uw bedrijf of organisatie onder de aandacht.

Alles is mogelijk!  DE LIJN is een bureau met meer dan 30 jaar ervaring in reclame, vormgeving, design en communicatie. Wij luisteren naar uw wensen en komen met voorstellen waar u voor de verandering nu eens écht tevreden over bent.

 

Meer omzet, een grotere naamsbekendheid? Een reclamecampagne of nieuwe positionering nodig?

Wij brengen uw organisatie onder de aandacht bij (potentiële) klanten om u aan meer business te helpen. Dat doen wij door te luisteren naar uw wensen en uw verhaal te vertalen naar aansprekende communicatie-middelen. Een bijzondere huisstijl, een logo, een responsive website, een corporate identity, of een pakkende brochure of campagne. Een wervende personeelsadvertentiewaardevolle adviezen, websites, Social Media. Alles is mogelijk!

Wij willen u écht leren kennen. Om samen de juiste toon te vinden, de gewenste uitstraling te bepalen en het meest geschikte medium te kiezen. Zodat we de verbinding met uw klant tot stand kunnen brengen. Slim, doordacht, onderscheidend en met gevoel.

 

Hoe komt u (beter) in beeld bij uw doelgroep?

Het eerste gesprek is informatief en kosteloos. Wij bieden u 1 uur gratis reclameadvies ter kennismaking.
lees verder >

 

View Attie Schipper's profile on LinkedIn

De informatie op deze site mag alleen worden gedownload voor studie of niet commercieel gebruik. Het is niet toegestaan ze in enige publicatie te reproduceren zonder vooroverleg.

Volg ons