Personeelsadvertentie

Wat kost een personeelsadvertentie?

Je ontvangt vooraf een duidelijke prijsopgave én drukproef.
Gratis opname op jobtrack.nl (indien van toepassing).
Gratis vervaardigen van certified pdf en aanlevering materiaal aan krant.

Tip: Wij bieden in sommige gevallen korting op de advertentietarieven en het advertentie-ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden.

Media-advies, media-inkoop, ontwerp en plaatsing in één hand.
Om de juiste m/v te vinden én te laten reageren zijn wij jou graag van dienst.

Professionele personeelsadvertenties.
Voordeliger plaatsen.

Jouw advertentie is tegelijkertijd ook het visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Een goede personeelsadvertentie is niet alleen belangrijk om te scoren in een krappe arbeidsmarkt. Maar ook om te selecteren in een overvloedige arbeidsmarkt. Niemand zit te wachten op 500 reacties. Er is slechts een geschikte kandidaat nodig!

De LIJN maakt jouw personeelsadvertentie en zorgt dat de geschikte kandidaten ook daadwerkelijk solliciteren. DE LIJN is gericht op resultaat, we denken altijd actief met je mee. En daar staan we om bekend: we springen zorgvuldig om met uw budget zodat je geen cent teveel betaald. Je doet zaken met een bureau dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft met personeelsadvertenties. Wij weten als geen ander waar sollicitanten op letten bij het vinden van een baan.

Van ontwerp tot opmaak, maar ook de reservering én plaatsing. Wij verzorgen het hele traject zodat je er geen omkijken naar heeft. Alles onder één dak.
Waar heb je behoefte aan? Wij maken een advertentie met een professionele, pakkende uitstraling, in de huisstijl, passend bij het imago van uw bedrijf of organisatie. Maar zijn ook inzetbaar voor incidentele campagnes en langlopende advertentiecampagnes

Wat kost het en hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt voordat we tot plaatsing overgaan eerst een duidelijke prijsopgave én na dat de advertentie ontwikkeld is ontvang je een drukproef ter controle. De drukproef sturen we je via de mail als een pdf.
Indien je via ons adverteert zorgen wij voor een gratis opname op jobtrack.nl (indien van toepassing).
En zorgen we voor de certified pdf en aanlevering van jouw materiaal aan krant.

Tip: Adverteer je regelmatig? Wij bieden in sommige gevallen korting op de plaatsingstarieven en het advertentie-ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden.

Media-advies, media-inkoop, ontwerp en plaatsing in één hand.
Om de juiste kandidaat te vinden én te laten reageren zijn wij jou graag van dienst.

Volg ons