Mini-symposia november 2015

Elke maand proberen we weer een interessant mini-symposium te organiseren voor klanten, relaties en andere geïnteresseerden. Tijdens deze korte, inspirerende en informatieve bijeenkomsten komen actuele onderwerpen aan bod. De sessies, waarbij maximaal 20 geïnteresseerden aanwezig kunnen zijn, vinden plaats bij DE LIJN aan de Dennenbosweg 145 in Hengelo en zijn kosteloos.

Bekijk ook even de vorige mini-symposia van Claus Brockhaus en Britt van Uem , Erwin Scheffer, Peter Roemaat of Jan Meuleman.

Lees meteen hier de reacties op vorige workshops.

———————————————————————————————————————-

Do. 12 november – Tijd om te updaten!
Recruiter Consultant Arnolda Posthuma

 

 

“Tijd om te updaten!”, gaat over:
Je innerlijke drive vertelt je de weg. Je handelt als vanzelfsprekend, vanuit je Hart, Hoofd en Handen. Ik noem het een transformerend persoonlijk ontwikkelingsproces. Wat is er mooier dan met veel plezier werken en hierdoor groeien, zowel individueel als bedrijfsmatig. Iedereen heeft een Sweetspot en het is de kunst deze zijn werk laten doen, zeker als je werkt als ZZP’er. Tijdens dit symposium ga ik met uw Sweetspot aan de slag!

Klik hier voor meer info of aanmelding>

———————————————————————————————————————-

Di. 24 november – It’s all about happiness!
Met Ton Constandse | Training, Advies en Coaching

 

Geluk?

Ondernemend Geluk zou specifiek geschreven worden voor en door ondernemers, maar tijdens het wordingsproces merkten we dat geluk erg afhankelijk is van de manier waarop wij als mensen ondernemend in het leven staan. We interviewden een kleine 50 bekende en minder bekende Nederlanders. Tijdens de ontmoetingen met onze gasten filmden we de interviews, maakten we foto’s en vroegen we de geïnterviewden om zelf een artikel te schrijven. Na ongeveer een jaar hadden we voldoende materiaal om een boek en een DVD uit te geven.

Klik hier voor meer info of aanmelding>

Volg ons
Geplaatst in mini-symposium.