internetmarketing Hengelo

Alleen sites die het publiek iets zinnig hebben te bieden, komen nog hoog in de zoekresultaten.

Wist u dat Google continu met nieuwe methodes komt om het surfen te vergemakkelijken? In 500 updates per jaar kijkt Google naar relevante content. Ook de sociale aspecten van het internet worden steeds belangrijker. Doordat Google het zoekalgoritme ingrijpend verandert, komen veel websites opeens op een veel lagere plaats in de ranking pages terecht. Als uw website onvoldoende inhoudelijks of nieuws heeft te bieden, zakt hij fors op de ranglijst.

Dat is een van de  redenen waarom Google het zo goed doet. Maar door deze veranderingen bent u genoodzaakt uw website en de wettekst continue aan te passen om hoog in de Googleranking te blijven staan. Daarom is het belangrijk om de veranderingen voor te zijn en op Google te anticiperen.

Wij kunnen u op vele manieren met  internetmarketing behulpzaam zijn.
Bijvoorbeeld met trainingen en workshops. In een groep of individueel. Maar we kunnen ook als uw virtueel assistent fungeren en eenmaal per maand bij u langskomen. Of u kunt het helemaal aan ons overlaten. Aan alles hangt natuurlijk een prijskaartje, maar niets doen is geen optie. Vraag ons naar de mogelijkheden zodat uw website  binnenkort (weer) goed gevonden wordt.

Laten we samen kijken waar voor u nieuwe kansen liggen!

Volg ons