Hoe komt u (beter) in beeld bij uw doelgroep?

Welkom bij DE LIJN, een creatief bureau met tarieven naar draagkracht en al meer dan 35 jaar actief is in de wereld van reclame, vormgeving, design en communicatie.

Wij brengen jouw organisatie onder de aandacht bij (potentiële) klanten om je aan meer business te helpen. Dat doen wij door te luisteren naar uw wensen en uw verhaal te vertalen naar aansprekende communicatie-middelen. Een bijzondere huisstijl, een logo, een responsive website, een corporate identity, of een pakkende brochure of campagne. Een wervende personeelsadvertentiewaardevolle adviezen, websites, Social Media. Alles is mogelijk!

Wij willen je écht leren kennen. Om samen de juiste toon te vinden, de gewenste uitstraling te bepalen en het meest geschikte medium te kiezen. Zodat we de verbinding met jouw klant tot stand kunnen brengen. Slim, doordacht, onderscheidend en met gevoel.

Wij bieden je 1 uur gratis reclameadvies ter kennismaking.
lees verder >

 

View Attie Schipper's profile on LinkedIn

De informatie op deze site mag alleen worden gedownload voor studie of niet commercieel gebruik. Het is niet toegestaan ze in enige publicatie te reproduceren zonder vooroverleg.

Volg ons