FAQ

Veel gestelde vragen

Op deze bladzijde vindt u antwoorden op veel gestelde vragen die bij ons bureau binnen komen. De kans is groot dat uw vraag hier al tussen staat.

• Ik ben niet tevreden met mijn huidige logo. Wat kost het om u daar eens naar te laten kijken?
• Ik wil een huisstijl voor mijn bedrijf laten ontwikkelen. Wat komt daar bij kijken?
• Is het mogelijk dat u alleen ons drukwerk verzorgt?
• Op uw klantenlijst staan veel grote bedrijven. Betekent dit dat ik als kleine ondernemer niet bij u terecht kan?
• Wat kost uw bureau?
• Welke diensten levert uw bureau?
• In welke branches is uw bureau werkzaam?
• Uitbesteden of niet?
• U bouwt websites. Kunt u ook de hosting van mijn site verzorgen?

————————————–

Antwoorden

Ik ben niet tevreden met mijn huidige logo. Wat kost het om u daar eens naar te laten kijken?

Daar helpen wij u graag mee. Veel bedrijven hebben verouderde logo’s of logo’s die inmiddels de lading niet meer dekken of een verkeerd image uitstralen. Wij geven u graag een ‘second opinion’. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Ik wil een huisstijl voor mijn bedrijf laten ontwikkelen. Wat komt daar bij kijken?

Allereerst gaan wij goed naar u luisteren. U kent uw bedrijf, uw markt en uw concurrenten beter dan wij. Op basis van deze informatie zullen wij een aantal voorstellen voor u schetsen. Zodat u een breed inzicht krijgt in de mogelijkheden. Deze eerste voorstellen dienen als discussiestuk. Wij luisteren goed naar uw reacties en praten gezamenlijk met u de mogelijke aanpassingen door. Daarna maken onze ontwerpers definitieve voorstellen die wij uitwerken tot drukklare ontwerpen.

Is het mogelijk dat u alleen ons drukwerk verzorgt?

Jazeker. Dat kan. Dat gebeurt regelmatig. Wij kunnen u adviseren waar u uw drukwerk scherp in kunt kopen. Omgekeerd kunt u bij ons ook alleen ontwerpwerk laten doen dat u zelf laat drukken bij uw eigen huisdrukker.

Op uw klantenlijst staan grote bedrijven. Betekent dit dat ik als kleine ondernemer niet bij u terecht kan?

Nee, dat klopt niet. Onze prijsstelling zal u alleszins meevallen. Reclame wordt meestal geassocieerd met grote budgetten. Dit is niet vanzelfsprekend. Regionale tv-zenders, lokale magazines en kranten of zelfs de radiozender op de hoek van de straat kunnen even effectief zijn als een grootse nationale campagne. De juiste selectie maken is meestal de moeilijkste opdracht.
Bent u een startende ondernemer? Wij investeren graag mee in uw onderneming. Wij geven u graag vrijblijvend advies of voorzien u van een creatief ontwerp.
Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u naar uw (bestaande) logo & huisstijl (visitekaartje, briefpapier, envelop, brochure, folder, flyer, etc.). Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost uw bureau?

Normaal gesproken baseren we onze tarieven op het gewerkt aantal uren en maken voordat de meter loopt duidelijke afspraken over de beloning. Als u ons bureau inschakelt hoeft het echt niet flink in de papieren te gaan lopen. Reclame wordt meestal geassocieerd met grote budgetten. Dit is niet vanzelfsprekend. Regionale tv-zenders, lokale magazines en kranten of zelfs de radiozender op de hoek van de straat kunnen even effectief zijn als een grootse nationale campagne. De juiste selectie maken is meestal de moeilijkste opdracht. Gratis kan ook! Misschien is er wel een mogelijkheid om met gesloten beurzen te werken en diensten uit te ruilen. Vraag ons. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een ‘second opinion’. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Welke diensten levert uw bureau?

Wij verzorgen alle disciplines op communicatiegebied. Strategische adviezen, ontwerp, drukwerk, multimedia, internet en advertentie-plaatsingen.

In welke branches is uw bureau werkzaam?

DE LIJN heeft ervaring met zeer diverse branches
diensten/handel
overheid/nonprofit
techniek/industrie
bouwen/wonen
welzijn/zorg

Uitbesteden of niet?

U wilt de kosten in de hand houden. Logisch. Toch zou u het inschakelen van een deskundige kunnen overwegen. Dat kan er toe leiden dat u in minder uren meer resultaat boekt. Ook als u het maken van reclame in eigen hand wilt houden, kan het geen kwaad om er een deskundige bij te betrekken en uw activiteiten te evalueren. U spreekt dan van tevoren een vast aantal uren af tegen een vaste prijs. U bent er dan verzekerd van dat wij u controleren, motiveren en corrigeren.

U bouwt websites. Kunt u ook de hosting van mijn site verzorgen?

Dat regelen wij graag voor u. DE LIJN werkt met een aantal top-providers waar uw site in goede handen is.

Volg ons