Facebook

Facebook is ook geschikt voor ondernemers!

Facebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen. Sinds juni 2014 heeft Facebook ongeveer 1,3 miljard actieve gebruikers en het aantal is nog steeds groeiende. Dat zijn meer mensen dan inwoners van Europa!

Naast het gebruik van Facebook door particulieren is er ook een mogelijkheid om een Facebookbedrijfspagina aan te maken en dit in te zetten als marketing-instrument.

De LIJN kan u daar bij van dienst zijn en samen met u zorgen voor een goede strategie. Vraag het ons!

Wat is Facebook

Facebookgebruikers kunnen een persoonlijk profiel aan maken en anderen die ook een profiel hebben uitnodigen om vriend te worden. Iedere gebruiker kan berichten en foto’s plaatsen. Men kan privé met elkaar communiceren of publieke berichten. Deze berichtjes kunnen overal over gaan. Dagelijkse bezigheden, zaken waar iemand enthousiast over is, een mooie foto, je mening. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Mensen plaatsen zelfs foto’s van hun dagelijkse maaltijd. Verzin het maar en het is er.
Een gebruiker kan desgewenst zijn account afschermen en privé houden. Maar  kan ook zijn persoonlijke contact informatie in zijn/haar profiel plaatsen.

 

 

 

Volg ons