De LIJN in Hengelo 2x genomineerd voor De Slingerjaarprijs 2019

De prijs wordt uitgereikt tijdens de Voorjaarsbijeenkomst van De Slinger op 13 februari 2020. Tot onze grote verrassing is DE LIJN maar liefst twee keer genomineerd voor de Slingerjaarprijs 2019. Tot 15 januari 2020 kan iedereen hun stem uitbrengen voor De Slingerjaarprijs 2019. De Slingerjaarprijs bestaat uit een cheque ter waarde van € 500,= voor de winnende Maatschappelijke Organisatie en een trofee voor het winnende bedrijf.

Nominatie één! Franky’s IJs Kinderdag met promotie door de Lijn

Tijdens de Slingerbeurs heeft Franky’s IJs een match gesloten met Design- & Reclamebureau “de Lijn”. Zo kregen Franky’s Kinderdag hulp aangeboden bij het maken van een eigen format voor Franky’s IJs Kinderdag 2019. Hoe gaaf is dat!
 Dit jaar viert Franky’s IJs Kinderdag het 1e lustrum; inmiddels een begrip in Hengelo en dit jaar dus voor de 5e keer.
 Met de creatieve input van De Lijn zijn diverse ontwerpen gemaakt voor de flyers, posters, het spandoek en een mooie beach vlag. Daarnaast is ook een ontwerp gemaakt voor de aankondiging van de kinderdag op de LED-Wall van Odin langs de A1 (tevens een gesloten match) en op de led Wall van Metropool.
  Zowel Franky’s Kinderdag als DE LIJN is  enorm blij met deze match én dankbaar voor het geweldige resultaat

 

 

Nominatie twee! Estinea met folder door De Lijn

Tijdens Slingerbeurs 2019 heeft Estinea een match gemaakt met Attie Schipper, eigenaresse en oprichter van reclamebureau “De Lijn”, “De Lijn” heeft voor Estinea een folder ontworpen. Als dank hiervoor heeft Estinea (met behulp van Xavier) een appeltaart overhandigd! Estinea is zeer tevreden over het eindresultaat en de vriendelijke en fijne samenwerking! 

 

Ken jíj de Slinger Hengelo al?

De Slinger Hengelo is een stichting die zich inzet voor de Hengelose samenleving door bedrijven in contact te brengen met maatschappelijke organisaties. Een prachtig middel om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen door een brug te slaan tussen bedrijven en behoeften uit de samenleving.

DE LIJN wil graag een gebaar maken om mensen aan elkaar te verbinden om acties van anderen zichtbaarheid te geven en is daarom al jaren supporting partner van De Slinger. De Slinger heeft verschillende programmalijnen om het hele jaar door matches te maken. En jaarlijks is De Slingerbeurs als groot match-evenement voor aanbieders en aanvragers.

Ken jíj de Slinger Hengelo al?

De Slinger Hengelo is een netwerk van bedrijven en hét merk voor maatschappelijke betrokkenheid. De Slinger zorgt voor samenwerking tussen lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Bedrijven kunnen laten zien dat zij maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) en maatschappelijke organisaties laten hun betrokkenheid bij Hengelo zien.

Hier wordt Hengelo sterk van.’

Frank Kerckhaert, voorzitter van De Slinger Hengelo.

Via het Slinger-netwerk van bedrijven kunnen stichtingen, verenigingen en bewoners-initiatieven een beroep doen op hulp van lokale bedrijven die kennis, materialen, faciliteiten of menskracht met hen willen delen.

  • maatschappelijke organisaties kunnen hun (vrijwilligers)werk beter doen;
  • bedrijven kunnen op een praktische manier hun maatschappelijke betrokkenheid invullen.

 

Volg ons
Geplaatst in Nominaties.