DE LIJN als jouw virtual assistent

Druk, druk, druk?  Jouw tijd is (te) kostbaar!

Wij assisteren je graag waar, wanneer en net zolang je ons nodig hebt. Of het nu gaat om je website,  je huisstijl, logo, reclamecampagne of je communicatieactiviteiten…  We helpen je graag uit de brand voor kortere of langere tijd zodat jij je (weer) kunt concentreren op je werk.

Wil je (nog) geen  nieuwe mensen aannemen? Maar wilt je wel (snel) meer zichtbaarheid en klanten? Dan kunnen wij eventueel zelf als  jouw ‘virtual assistent’ fungeren. Voor een vast bedrag per maand kunnen we je bij alles assisteren als je even knel zit en er niet uitkomt.  Afstand is geen probleem. Gewoon even videobellen. We werken met Zoom, Teams, Face-time of Skype.

 

We houden wij van praktisch en eerlijk advies.

Verwacht van ons geen dikke rapporten die vervolgens in een bureaula verdwijnen. Geen vage tips maar praktische hulp waar je echt iets aan hebt. Hands-on. Dirct resultaat!

Welke oplossing voor jouw bedrijf of organisatie  geschikt is hangt af van verschillende factoren.

 

Eerste indruk is moeilijk te veranderen

Weet je wat! Maak een afspraak. Een eerste afspraak is bij ons gratis en we helpen graag om samen alles even op een rij te zetten en de voor- en nadelen van uitbesteden te bespreken.

Of je alles u zelf doet of niet, het belangrijkste is dát het gebeurt en vooral dat het goed gebeurt! Er is maar een kans voor een eerste indruk.

Bij ons krijgt je  waar voor je geld!

 

Volg ons
Geplaatst in Niet gecategoriseerd en getagd met , , , , , , , , .