Creatief bureau Hengelo

Meer omzet, een grotere naamsbekendheid? Een reclamecampagne of nieuwe positionering nodig?

Succes boeken bij jouw doelgroep, daar richten al onze acties zich op. Dat is de kracht van DE LIJN! Of het nu gaat om identiteit, communicatie, concept of vormgeving. Van logo design tot huisstijl en van websites tot campagnes, we combineren creativiteit met inhoud, zodat een krachtige mix voor blijvend succes ontstaat. We gaan uitdagingen niet uit de weg. We willen echt weten wat het verhaal is van uw bedrijf of organisatie, zodat we samen een koers kunnen uitzetten en werken aan creatieve communicatie die nu eens wel de gestelde doelen bereikt.

 

Wat wil jouw organisatie of bedrijf communiceren?

Wij brengen jouw organisatie onder de aandacht bij (potentiële) klanten om jou aan meer business te helpen. Dat doen wij door te luisteren naar je wensen en jouw verhaal te vertalen naar aansprekende communicatie-middelen. Een bijzondere huisstijl, een logo, een responsive website, een corporate identity, of een pakkende brochure of campagne. Een wervende personeelsadvertentiewaardevolle adviezen, websites, Social Media. Alles is mogelijk!

Wij willen je écht leren kennen. Om samen de juiste toon te vinden, de gewenste uitstraling te bepalen en het meest geschikte medium te kiezen. Zodat we de verbinding met jouw klant tot stand kunnen brengen. Slim, doordacht, onderscheidend en met gevoel.

 

Hoe komt u (beter) in beeld bij uw doelgroep?

Alles is mogelijk!  DE LIJN is een bureau in Hengelo met meer dan 30 jaar ervaring in reclame, vormgeving, design en communicatie. Wij luisteren naar uw wensen en komen met voorstellen waar u voor de verandering nu eens écht tevreden over bent.
Het eerste gesprek is informatief en kosteloos. Wij bieden u 1 uur gratis reclameadvies ter kennismaking. We combineren al meer dan 30 jaar ervaring, kennis en talent en, er is nog niets van de bezieling van het eerste uur verloren gegaan om uw opdracht tot een succes te maken!
lees verder >

 

View Attie Schipper's profile on LinkedIn

De informatie op deze site mag alleen worden gedownload voor studie of niet commercieel gebruik. Het is niet toegestaan ze in enige publicatie te reproduceren zonder vooroverleg.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg ons