Communicatiebureau in de buurt

Komen jouw producten en diensten nog wel overeen met de wensen en verwachtingen van de klant?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd of je over pakweg een jaar nog relevant bent voor je klant? Ben je op de plek waar jouw klant zoekt zichtbaar? Dat zijn een aantal vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden om jouw organisatie (weer)  op de kaart te zetten. In de afgelopen 35 jaar hebben we de nodige ervaring opgebouwd om jouw product of dienst onderscheidend te maken. Een goede profilering weten we als geen ander neer te zetten en te vertalen naar een goede huisstijl, een interessante website, persberichten, promotiemateriaal, presentaties en uitingen op social media. (Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook of Linkedin)

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trends en communicatiekanalen

Natuurlijk moet altijd voorop moet staan dat de klant leidend is. Inspelen op hoe je klant met je wenst te communiceren is het devies. Klanten zijn immers je bestaansrecht. Maar klanten veranderen voortdurend, trends komen en gaan. We zijn ambitieus en leergierig en vinden het belangrijk om met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan.

We houden van aanpakken en doorpakken. Klanten vinden ons verfrissend anders, pro-actief, creatief en innovatief. Natuurlijk houden we altijd op diplomatieke wijze rekening met de verschillende belangen zowel binnen als buiten jouw organisatie.

Inmiddels weten we na meer dan 30 jaar in het vak te zitten, hoe je een “buzz” creëert!  En hoe bestaand en nieuw publiek zijn weg naar jouw organisatie of bedrijf vindt.
We willen graag met je in contact komen, gewoon voor een second opinion, een gesprek of een concrete vraag of opdracht!

Neem vandaag nog contact op, daar zul je beslist geen spijt van krijgen!

Volg ons
Geplaatst in Niet gecategoriseerd en getagd met .