Communicatiebureau Hengelo

Wat wil jouw organisatie of bedrijf communiceren?

DE LIJN brengt jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht. We helpen bedrijven of organisaties hun ‘verhaal’ zo optimaal mogelijk te communiceren.

Alles is mogelijk!  DE LIJN is een bureau met meer dan 35 jaar ervaring in reclame, vormgeving, design en communicatie. Wij luisteren naar uw wensen en komen met voorstellen waar u voor de verandering nu eens écht tevreden over bent.

Hoe komt u (beter) in beeld bij uw doelgroep?

Wij brengen uw organisatie onder de aandacht bij (potentiële) klanten om u aan meer business te helpen. Dat doen wij door te luisteren naar uw wensen en uw verhaal te vertalen naar aansprekende communicatie-middelen. Een bijzondere huisstijl, een logo, een responsive website, een corporate identity, of een pakkende brochure of campagne. Een wervende personeelsadvertentiewaardevolle adviezen, websites, Social Media. Alles is mogelijk!

Wij willen u écht leren kennen. Om samen de juiste toon te vinden, de gewenste uitstraling te bepalen en het meest geschikte medium te kiezen. Zodat we de verbinding met uw klant tot stand kunnen brengen. Slim, doordacht, onderscheidend en met gevoel.

Het eerste gesprek is informatief en kosteloos. Wij bieden je 1 uur gratis reclameadvies ter kennismaking.
lees verder >

 

Bekijk Attie Schipper's profiel on LinkedIn

De informatie op deze site mag alleen worden gedownload voor studie of niet commercieel gebruik. Het is niet toegestaan ze in enige publicatie te reproduceren zonder vooroverleg.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Volg ons