Ansichtkaarten

…en een voorspoedig 2016

Een eigen ansichtkaart of een eigen kerstkaart?

Hoe simpel kan het zijn om een onvergetelijke indruk te maken? Als u vrienden en relaties in december wilt verrassen met een originele kerstkaart, is het zaak om er op tijd bij te zijn en uw kaart tijdig te ontwikkelen. Reken voor adressering en ondertekening een week. Dan blijven er nog drie weken over voor ontwerp en druk.

Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om uw eigen wens met afzender en logo af te laten afdrukken op een standaard kaart. Bedenk daarbij wel dat de ontvangers van uw kaart niet denkt dat u er niet genoeg aandacht aan hebt besteed, of nog even op het laatste moment een kaart moest maken.

Dus:

Als u iets eigens en unieks wilt, schakel dan De LIJN in. Dan bent u er zeker van dat uw vrienden en relaties uw beste wensen voor de feestdagen creatief krijgen overgebracht. U daarmee een onvergetelijke indruk achterlaat. En de kosten? U zult verbaasd zijn in positieve zin.

Tip: Er zijn ook genoeg andere momenten om uw relaties te verassen met een mooie persoonlijke kaart. Valentijn, vakantie, Pasen..  Allemaal momenten om steeds even onder de aandacht te komen en op het netvlies te blijven van uw klant.

Volg ons