Advertenties

"Zakendoen zonder adverteren is net zoiets als in het donker tegen een meisje knipogen.
Zelf weet u wel wat u doet, maar niemand anders weet het."
(Stewart Henderson Britt)

Er zijn drie soorten advertenties

  1. Personeelsadvertenties
  2. Voorlichtings- en wervingsadvertenties
  3. Gelegenheidsadvertenties

<  Adviezen

 

Professionele personeelsadvertenties.
Voordeliger plaatsen.

Uw advertentie is tegelijkertijd ook het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Een goede personeelsadvertentie is niet alleen belangrijk om te scoren in een krappe arbeidsmarkt. Maar ook om te selecteren in een overvloedige arbeidsmarkt. Niemand zit te wachten op 500 reacties. Er is slechts een geschikte kandidaat nodig!

De LIJN maakt uw personeelsadvertentie en zorgt dat de geschikte kandidaten ook daadwerkelijk solliciteren. DE LIJN is gericht op resultaat, we denken altijd actief met u mee. En daar staan we om bekend: we springen zorgvuldig om met uw budget zodat u geen cent teveel betaald. U doet zaken met een bureau dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft met personeelsadvertenties. Wij weten als geen ander waar sollicitanten op letten bij het vinden van een baan.

Van ontwerp tot opmaak, maar ook de reservering én plaatsing. Wij verzorgen het hele traject zodat u er geen omkijken naar heeft. Alles onder één dak.
Waar heeft u behoefte aan? Wij maken een advertentie met een professionele, pakkende uitstraling, in de huisstijl, passend bij het imago van uw bedrijf of organisatie. Maar zijn ook inzetbaar voor incidentele campagnes en langlopende advertentiecampagnes

Wat kost het en hoe gaat het in zijn werk?>

U ontvangt voordat we tot plaatsing overgaan eerst een duidelijke prijsopgave én nadta de advertentie ontwikkeld is ontvangt u een drukproef ter controle. De drukproef sturen we u via de mail als een pdf.
Indien u via ons adverteert zorgen wij voor een ratis opname op jobtrack.nl (indien van toepassing).
En zorgen we voor de certified pdf en aanlevering van uw materiaal aan krant.

Tip: Adverteert u regelmatig? Wij bieden in sommige gevallen korting op de plaatsingstarieven en het advertentie-ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden.

Media-advies, media-inkoop, ontwerp en plaatsing in één hand.
Om de juiste kandidaat te vinden én te laten reageren zijn wij u graag van dienst.

 

<  terug

Volg ons